Szandor

Szandor

Szandor

Ras Viszla
Leeftijd 2
Kleur Roodgoud
Geslacht Reu
Gecastreerd Nee
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Vanaf 14 jaar
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Szandor is een vizsla reu van 2 jaar oud. Hij werd bij ons afgestaan omdat het nietĀ meer ging met de andere honden thuis. Overdag als de baasjes thuis waren leefde hij binnen maar wel afgescheiden van de andere honden. Als ze weg waren verbleef hij in een bench. Ook ’s nachts sliep hij in de bench. Hij leefde naast de 2 andere vizsla’s niet samen met andere dieren. Hij is enorm lief naar mensen toe, zeer speels en energiek. In huis is het eerder een rustige hond en hij kent veel commando’s. Hij is niet wagenziek en probeert niet te ontsnappen uit de tuin. Als hij alleen los in huis zit zou hij wel nog dekentjes etc. durven kapotbijten. Szandor wordt absoluut niet bij andere honden geplaatst. Buitenshuis gaat dit meestal wel goed maar binnenshuis valt hij de andere honden aan.Ā Hij kan wel bij kinderen geplaatst vanaf 14 jaar. We zoeken voor Szandor mensen die met hem willen werken, het is een hond die heel erg veel uitdaging nodig heeft zowel fysiek als mentaal. Mensen die niet met hem willen werken hoeven niet te reageren. Szandor is ook stressgevoelig dus we plaatsen hem liefst in een rustige omgeving.