Maurice

Maurice

Maurice

Ras Basset
Leeftijd 3
Kleur tricolor
Geslacht Reu
Gecastreerd Nee
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Te testen
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Maurice is een jonge basset reu van 3 jaar oud. Hij werd bij ons afgestaan nadat hij via via was doorgegeven vanwege een scheiding maar in het nieuwe gezin had het jongste kindje er schrik van. Overdag leefde de hond vrij binnen, ’s nacht sliep hij in de berging. Hij leefde niet samen met andere honden of dieren. Hij leefde in het eerste gezin samen met 5 kinderen en in zijn nieuw gezin met 2 kindjes. Van Maurice zijn kant uit ging dit zeer goed. Hier kennen we Maurice als een lieve en enthousiaste hond. Hij heeft het liefst van al enorm veel aandacht. Hij is niet wagenziek en kan zeer goed alleen thuis blijven. Hij probeert niet te ontsnappen uit de tuin en bijt ook niets meer stuk. Maurice kan getest worden met andere honden. Hij kan ook geplaatst worden bij kinderen vanaf 12 jaar. Wie kan onze Maurice een actieve warme thuis geven?