Wolf

Wolf

Wolf

Ras Sarplaninac
Leeftijd 1
Kleur Wildkleur
Geslacht Reu
Gecastreerd Nee
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
INFO

Wolf is een lieve sarplaninac reu van 1 jaar oud. Hij werd bij ons binnengebracht omdat hij de andere honden thuis aanviel. We vermoeden dat hij dit deed uit frustratie omdat het te druk was voor hem. Hij leefde al samen met 2 andere honden waarna er nog eens 2 pups werden bijgenomen en hij dus weg moest. Wolf leefde overdag buiten als de baasjes thuis waren en verbleef binnen als er niemand thuis was. ’s Nachts sliep hij vrij binnen. Andere huisdieren kent hij niet. Hij leefde samen met 2 kinderen en dit ging goed. Wolf heeft wat tijd nodig om je te leren kennen, maar eens hij je vertrouwt is hij heel erg lief en speels. Op wandeling trekt hij niet. Hij kent de basiscommando’s zit, lig en pootje. Hij is niet wagenziek en springt zelfs makkelijk in de auto. Hij is zindelijk in huis en bijt ook niets meer stuk. Wolf kon makkelijk een werkdag alleen blijven. Buiten in de tuin probeert hij ook niet te ontsnappen. Wolf wordt niet meer bij andere honden of huisdieren geplaatst. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 14 jaar die ervaring hebben met grote honden. Voor Wolf zijn we op zoek naar mensen met enige ervaring met grote rassen. Hij wordt enkel geplaatst bij mensen waar hij binnen bij zijn gezin mag leven, een grote tuin met een goede afsluiting is wel een vereiste. Enkel mensen die Wolf de thuis kunnen geven die hij verdient kunnen reageren.