Pol

Pol

Pol

Ras Cairn terriër
Leeftijd 4
Kleur Wildkleur
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
INFO

Pol is een cairn terriër van 4 jaar oud die ongeveer 2 jaar geleden bij ons geadopteerd werd. Hij werd onlangs weer afgestaan in een ander asiel door de komst van een kindje. Pol leefde zowel overdag als ’s nachts binnen. Hij is zindelijk en bijt ook niets meer stuk. In zijn laatste gezin leefde hij niet samen met andere dieren maar in zijn vorige thuis leefde hij wel samen met een andere hond. Pol kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 12 jaar die weten hoe ze met honden moeten omgaan. Hij kan getest worden met andere honden van zijn formaat. Nu verdient Pol een thuis waar hij voor de rest van zijn leven mag blijven. Hij verlangt ook naar een tuin en zijn baasjes zijn liefst ook actieve mensen aangezien hij zelf heel veel energie heeft.