Arthur

Arthur

Arthur

Ras CV Australische herder
Leeftijd 1
Kleur Tricolor
Geslacht Reu
Gecastreerd Nee
Afkomst Zwerfdier
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Lieve Arthur is een kruising Australische herder van 1 jaar oud. Hij kwam bij ons terecht als zwerfdier maar er kwam geen baasje opdagen. Over zijn achtergrond hebben we dus geen informatie. Arthur had wat tijd nodig om te ontdooien maar nu kennen we hem als een lieve, enthousiaste hond en de grootste speelvogel. Arthur heeft heel veel energie en zoekt dus baasjes die hem willen uitdagen. Als we hem op tijd buiten laten is hij zindelijk in zijn hok. Arthur kan niet overweg met andere honden. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 16 jaar, wegens gebrek aan achtergrond.