Arthur

Arthur

Arthur

Ras CV Australische herder
Leeftijd 1
Kleur Tricolor
Geslacht Reu
Gecastreerd Nee
Afkomst Zwerfdier
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Lieve Arthur is een kruising Australische herder van net 1 jaar oud. Hij kwam bij ons terecht als zwerfdier maar er kwam geen baasje opdagen. Over zijn achtergrond hebben we dus geen informatie. Arthur had wat tijd nodig om te ontdooien maar nu kennen we hem als een lieve, enthousiaste hond en de grootste speelvogel. Als we hem op tijd buiten laten is hij zindelijk in zijn hok. Hier kan hij ook overweg met andere honden. Hij kan dus geplaatst worden bij een andere hond van zijn formaat maar dit dient hier getest te worden. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 16 jaar, wegens gebrek aan achtergrond.