Pita

Pita

Pita

Ras Amerikaanse staffordshire terriër
Leeftijd 5
Kleur Wit-zwart
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
INFO

Pita werd bij ons afgestaan wegens financiële problemen van de eigenaar en allergie van de nieuwe vriendin. Ze leefde overdag vrij binnen en sliep ’s nachts ook vrij binnen. Ze leefde niet samen met andere honden of dieren. Katten zijn zeker geen optie. Ze leefde ook niet samen met kinderen. Pita is heel erg sociaal en aanhankelijk naar mensen toe. Ze heeft eventjes tijd nodig om los te komen maar dit duurt niet lang. Ze kent enkele commando’s nl. zit, hier en blijf. Ze is niet wagenziek. Ze kan zeer goed een halve dag alleen thuis blijven. Ze is ook zindelijk in huis en probeert niet te ontsnappen uit de tuin. Ze bijt ook niets meer stuk. Pita is op zoek naar een thuis waar ze haar vanaf nu wel de zorgen en tijd kunnen geven die ze verdient. Ze wordt niet bij andere honden of dieren geplaatst. Ze kan wel overweg met kinderen vanaf 16 jaar oud.