Calvin

Calvin

Calvin

Ras Dwergkees
Leeftijd 2
Kleur Beige
Geslacht Reu
Gecastreerd Nee
Afkomst Afstand/Politie
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
INFO

GENOEG AANVRAGEN, GELIEVE NIET MEER TE MAILEN

Calvin is bij ons terecht gekomen via de politie waar hij werd afgezet omdat de eigenaar hem niet meer wou. We weten dus niets over zijn verleden. We kennen hem hier als een zeer lief en enthousiast hondje. Hij kan geplaatst worden bij kindjes vanaf 10 jaar die ervaring hebben met hondjes. Hij kan ook getest worden met andere hondjes van zijn eigen kaliber. Calvin is op zoek naar een actieve mensen waar hij echt deel mag uitmaken van het gezin. Calvin verlangt naast wandelingen ook naar een tuin waarin hij zijn energie kwijt kan.