Rambo

Rambo

Rambo

Ras Mechelse herder
Leeftijd 2
Kleur Beige
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Nee
Afkomst Inbeslagname
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Rambo is een Mechelaar van 2 jaar oud. Ze is oorspronkelijk bij ons terecht gekomen vanwege een inbeslagname. Hierdoor heeft ze geen opvoeding gekregen. Ze kende helemaal niets en sprong tot boven je hoofd bij benadering en durfde te happen maar heeft geen kwade bedoelingen. We zijn elke dag met haar bezig om haar manieren te leren. Ze springt al veel minder op en kent al enkele basiscommando’s. Voor Rambo zoeken we ERVAREN hondenbaasjes met veel tijd voor haar en liefst met kennis van het ras en een tuin met een stevige hoge afsluiting omdat ze durft uitbreken. Rambo is geen waakhond en hoort binnen in het gezin te leven, we plaatsen haar niet om buiten in een ren of als waakhond te leven. Wij plaatsen haar NIET bij kinderen en andere honden of dieren omdat ze nog altijd heel onstuimig en wild kan zijn. Rambo werd onlangs geadopteerd maar kwam terug omdat ze verlatingsangst bleek te hebben en ten gevolge daar van begon te vernielen. We zoeken voor Rambo dus ERVAREN hondenbaasjes die veel thuis zijn en waar ze niet te veel alleen moet zijn. We zoeken ook mensen die haar de juiste opvoeding kunnen geven en dingen met haar willen ondernemen want ze heeft haar beweging zeker nodig. Gelieve voor Rambo enkel te mailen als je haar kan geven wat ze verdient! Wie interesse heeft in Rambo kan ons contacteren door een mail te sturen.