Fleur

Fleur

Rasko

Ras Mechelse herder
Leeftijd 1 jaar
Kleur Beige
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Nee
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Fleur werd bij ons binnengebracht via de politie en werd uiteindelijk vrijwillig afgestaan. Fleur leefde overdag binnen als het baasje thuis was, als ze alleen thuis was verbleef ze aangelijnd in de tuin. Ze leefde niet samen met andere honden of huisdieren. Fleur heeft geen opleiding gevolgd en kent enkel de basiscommando’s zit en lig. Fleur is niet wagenziek maar kan wel niet stilzitten in de auto. Fleur kan niet goed alleen thuisblijven, als ze alleen is begint ze alles kapot te maken. Een goede afsluiting is voor Fleur zeker een vereiste, alleen in de tuin blijven is geen optie want dan springt ze vlot over de omheining. Fleur is een mechelaar met een sterk karakter en ze heeft wat tijd nodig om je te vertrouwen, maar ze is enorm aanhankelijk eens ze je kent. Fleur wordt absoluut niet geplaatst bij andere honden aangezien ze al agressief gedrag vertoond heeft naar andere honden toe, vnl kleine honden. Fleur wordt ook niet bij kinderen geplaatst. We gaan voor haar op zoek naar mensen die ervaring hebben met het ras, ze is zeker geen hond voor beginners. Aangezien ze zeer moeilijk alleen thuis kan blijven zoeken we ook mensen die hieraan willen werken zonder snel op te geven.¬†Wie kan ons Fleur een warme thuis geven?