Fleur

Fleur

Rasko

Ras Mechelse herder
Leeftijd 1 jaar
Kleur Beige
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Nee
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Fleur is een mechelaar teefje van bijna 3¬†jaar oud. Ze kwam bij ons terecht via de politie en werd uiteindelijk vrijwillig afgestaan. Fleur leefde overdag binnen als het baasje thuis was, als ze alleen thuis was verbleef ze aangelijnd in de tuin. Ze leefde niet samen met andere honden of huisdieren. Fleur kent de basiscommando’s zit en lig en leert snel. Fleur is niet wagenziek maar kan wel niet stilzitten in de auto. Fleur kon niet goed alleen thuisblijven, dit zal opgebouwd moeten worden. Een goede afsluiting is voor Fleur zeker een vereiste, alleen in de tuin blijven is geen optie want dan springt ze vlot over de omheining.

Fleurtje is een enorm aanhankelijke mechelaar bij haar mensen. Ze komt graag knuffelen en legt zich om te rusten graag af aan je voeten. Fleur kan absoluut niet met andere honden overweg. Ze zoekt dan ook een huisje waar ze het rijk voor zich alleen heeft. Fleur wordt ook niet bij kinderen geplaatst. We gaan voor haar op zoek naar mensen die ervaring hebben met het ras, ze is zeker geen hond voor beginners. We zoeken mensen die met haar het alleen blijven willen opbouwen. Wie kan ons Fleur een warme thuis geven?