Zora

Zora

Zora

Ras Europese korthaar
Leeftijd 6
Kleur Schildpad
Geslacht Kattin
Gesteriliseerd Ja
Afkomst Inbeslagname
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
INFO

Zora is een katinnetje dat bij ons is binnengekomen via een inbeslagname, daardoor hebben we niet zoveel informatie over haar verleden. Zora is een katje dat wat tijd nodig heeft om los te komen. Ze is bij ons sinds juni en begint nu uit haar schulp te komen en te flossen. Zora wordt wel niet graag opgepakt, ze zal niets doen maar ze verstijft volledig. We zijn dus op zoek naar een gezin dat haar de tijd wilt geven om los te komen en zich aan te passen. Zora heeft ook een oud letsel, haar kaak is ooit gebroken geweest en hierdoor staat haar muiltje wat scheef. Zij zelf ondervindt hier geen last meer van en eet ook gewoon haar brokjes.