Omer

Omer

Omer

Ras Border Collie
Leeftijd 5
Kleur zwart-wit
Geslacht Reu
Gecastreerd Nee
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Omer is een border collie van 5 jaar oud en hij werd binnengebracht wegens plaats- en tijdsgebrek. Hij leefde samen met Martha, ze leefden altijd buiten in de tuin en hadden elk een hondenhok om in te slapen. Hij leefde ook samen met een kat. Er waren 2 kinderen in het gezin en dit ging goed. Omer is eerder wat dominant en heeft schrik van onweer en luchtballonnen. Als hij schrik had sprong Omer vlot over de omheining van 2m hoog, sinds dat hij was bijgekomen ging dit niet meer maar hij staat nu bij ons weer op dieet. Een goede en hoge omheining is dus een belangrijke vereiste. Hij kent geen commando’s en is niet wagenziek. Hij kan makkelijk een werkdag alleen blijven en bijt niets meer stuk. Omer kan getest worden met andere honden. Hij kan ook geplaatst worden bij kinderen vanaf 14 jaar omdat hij toch wel hevig kan zijn. Hij wordt enkel geplaatst bij mensen waar hij binnen mag leven bij zijn gezin.