Martha

Martha

Martha

Ras Jack Russel
Leeftijd 3
Kleur tricolor
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Nee
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
Dit dier heeft al een baasje gevonden !
INFO

Martha is een jack russeltje van 3 jaar oud. Ze werd bij ons afgestaan wegens plaats- en tijdsgebrek. Ze leefde altijd buiten op de koer samen met Omer (border collie) waar ze elk een hondenhok hadden. Ze leefden ook samen met een kat en 2 kinderen. Ze is erg lief maar ook onderdanig en onzeker. Het ging wel goed met de kinderen. Ze kent geen commando’s. Ze kan een hele werkdag alleen blijven. Ze probeert wel te ontsnappen uit de tuin door onder de omheining te kruipen. Aan haar zindelijkheid in huis zal wel nog gewerkt moeten worden. Ze bijt wel niets meer stuk. Voor Martha zijn we op zoek naar een huis waar ze vanaf nu binnen mag leven, ze wilt wel een tuin om haar energie kwijt te kunnen. Martha verlangt ook naar actieve mensen die veel met haar ondernemen. Martha kan overweg met andere honden en kan ook geplaatst worden bij kinderen.