Buddy

Buddy

Buddy

Ras Amerikaanse staffordshire terriër
Leeftijd 5
Kleur Beige-wit
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Inbeslagname
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Buddy is een lieve en sociale stafford van 6 jaar oud. Hij kwam bij ons terecht vanwege een inbeslagname dus heel veel info over zijn verleden hebben we jammer genoeg niet. Wij hebben Buddy leren kennen als een grote teddy beer die zeer graag aandacht krijgt. Laat je dus zeker niet afschrikken door deze grote spierbundel. Buddy heeft voornamelijk in de lente en zomer last van allergieën. Hij krijgt sanimed skin sensitive korrels en het is zeer belangrijk dat hij deze voeding ook in zijn nieuwe thuis krijgt. Buddy kan niet met andere honden of dieren overweg.

Buddy wordt niet geplaatst bij andere honden of jonge kinderen. Buddy gaat op zoek naar lieve baasjes met geduld aangezien hij reeds 3 jaar bij ons leeft. Hij wordt absoluut niet geplaatst om buiten te leven. Wie interesse heeft in Buddy kan ons contacteren via mail.