Buddy

Buddy

Buddy

Ras Amerikaanse staffordshire terriër
Leeftijd 5
Kleur Beige-wit
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst Inbeslagname
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Buddy is een lieve en sociale stafford van 5 jaar oud. Hij is bij ons terecht gekomen vanwege een inbeslagname en zat altijd buiten in een ren dus veel info over zijn verleden hebben we niet. Wij kennen Buddy als een grote teddy beer die zeer graag aandacht krijgt en niet graag alleen is. Hij kan wel geluiden produceren die heel schel zijn als hij om aandacht vraagt of een andere hond ziet. We plaatsen hem niet bij andere honden of kinderen. We zoeken een baasje die veel thuis is en beschikt over een grote tuin en waar hij mag binnen leven bij zijn baasjes. Wie interesse heeft in Buddy kan ons contacteren via mail!