Ates

Ates

Ates

Ras FV Britse Korthaar
Leeftijd 1
Kleur Zwart-wit
Geslacht Kater
Gecastreerd Ja
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Ates is een jonge kater, een kruising met een Britse korthaar. HijĀ is een kat die heel veel tijd nodig heeft om zich aan te passen aan een nieuwe situatie. Hij verblijft intussen een maand bij ons en begint nu pas los te komen bij zijn vaste verzorgers. Hij kan dus wel lief zijn maar zal tijd nodig hebben om open te bloeien, als hij je niet kent blaast hij. Hierdoor wordt Ates niet bij kinderen geplaatst. Hij komt uit een huiselijke situatie en werd afgestaan omdat ze er niet meer voor konden zorgen. Hij is gewoon van altijd binnen te leven en wordt daardoor best enkel als binnenkat geplaatst. Hij kon niet overweg met honden en andere katten zijn hem niet gekend