Wolf

Wolf

Wolf

Ras Duitse herder
Leeftijd pup
Kleur Zwart-beige
Geslacht Reu
Gecastreerd Nee
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Wolf is een jonge Duitse herder van bijna 5 maand oud. Hij werd afgestaan omdat er te weinig tijd was voor hem. Wolf leefde zowel overdag als ’s nachts in de veranda waar de deur ook openstond zodat hij zelf in de tuin kon. Hij was zindelijk in huis maar kon dus altijd buiten. Hij leefde samen met een oudere hond maar hier was hij te druk voor. Hij leefde ook samen met 4 kinderen en dit ging goed al was hij soms wat te lomp voor de jongste. Wolf leert heel snel maar zal een consequent baasje nodig hebben. Hij kent een aantal basiscommando’s en kon al mooi aan de voet wandelen. Hij kon 8 uur alleen blijven. Hij probeert daarbij niet te ontsnappen uit de tuin. Hij is ook niet wagenziek en bijt niets stuk. Wolf is opzoek naar een actief gezin die veel met hem wil ondernemen en waar hij binnen mag leven. Wolf heeft ook een tuin nodig maar hij wordt niet geplaatst om buiten te leven. Hij kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 12 jaar en bij¬†andere honden maar dit dient hier getest te worden. Liefst plaatsen we hem bij mensen met ervaring. Wie kan onze Wolf een goede thuis geven?