Louiske

Louiske

Rasko

Ras Chihuahua
Leeftijd 10
Kleur Beige-wit
Geslacht Reu
Gecastreerd Nee
Afkomst Gevonden dier
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Louiske is een chihuahuatje dat geschat werd op ongeveer 10 jaar oud. Hij werd binnengebracht als zwerfdiertje en er is geen eigenaar komen opdagen dus gaat Louiske op zoek naar een nieuw warm mandje. Ons Louiske heeft niet meer al zijn tandjes waardoor zijn tong altijd uit zijn mondje hangt. Dit zorgt er voor dat hij ook wel wat kan kwijlen. Hij blijkt ook hartproblemen te hebben waardoor hij medicatie zal moeten krijgen voor de rest van zijn leven. Dit is dus een extra kost waar rekening mee dient gehouden te worden. Lange wandelingen zijn ook niet meer aan hem besteed dus Louiske zou al zeer gelukkig zijn met een tuintje om zijn behoeften in te doen. We zijn voor Louis op zoek naar mensen die nog heel wat liefde te geven hebben aan onze senior en die de extra kosten ivm zijn gezondheid niet erg vinden. Louiske plaatsen we liefst niet bij andere honden omdat hij rust verdient heeft. Rustige kinderen vanaf 12 jaar zijn wel een optie. Wie kan ons Louisken een warme oude dag geven?