Loki

Loki

Rasko

Ras Labrador
Leeftijd Pup
Kleur Beige
Geslacht Reu
Gecastreerd Nee
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
Dit dier heeft al een baasje gevonden !
INFO

Loki is een jonge labrador van 7 maand oud en werd afgestaan omdat hij te wild was met de andere twee kleine hondjes. Loki leefde zowel overdag als ’s nachts binnen en buiten. Hij leefde dus ook samen met 2 andere hondjes maar was hiervoor te wild. Met honden van zijn eigen formaat lukt het wel maar dit dient getest te worden. Hij leefde ook samen met kinderen dus hij kan bij kinderen geplaatst worden. Hij kent het commando zit, is niet wagenziek en kan een 8-tal uren alleen thuis blijven. Hij is zo goed als zindelijk in huis en probeert niet te ontsnappen uit de tuin. Hij durft wel nog dingen stuk bijten vnl schoenen. Loki is dus op zoek naar een zeer actief gezin waarbij hij binnen mag leven en echt deel uitmaakt van het gezin. Hij wordt enkel geplaatst bij mensen die een tuin hebben en er actief mee bezig willen zijn want hij heeft wel nog wat opvoeding mogelijk. Hij kan geplaatst worden bij kinderen en andere honden. Wie kan Loki een warme thuis geven?

Contact opnemen voor Loki kan via mail. We verwachten veel aanvragen dus het beantwoorden van de mails kan wat trager gaan. Gelieve ons niet telefonisch te contacteren.