Kira

Kira

Kira

Ras Franse Bulldog x Stafford
Leeftijd 2
Kleur Wit-zwart
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Nee
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Kira is een kruising Franse bulldog x Stafford van 2 jaar oud. Ze werd bij ons afgestaan wegens tijdsgebrek door te veel kinderen in huis. Ze leefde altijd vrij buiten in de tuin. Ze leefde niet samen met andere honden of dieren. Ze leefde wel samen met 4 kinderen en dit ging goed al was ze wat te lomp voor de jongste. Kira heeft heel veel energie en speelt graag met de bal. Ze heeft geen opleiding gevolgd en kent ook geen commando’s. Ze is niet wagenziek en kon goed alleen thuis blijven. Soms kwam Kira in huis en dan was ze zindelijk. Een hoge omheining is wel een vereiste want ze is een ontsnapper. Hier kennen we Kira als een hele lieve en energieke hond. Ze kan bij kinderen geplaatst worden vanaf 14 jaar. Andere honden moeten getest worden. Kira heeft wel wat last van allergieën waarbij ze vooral last krijgt van haar oortjes. Deze zullen dus goed opgevolgd moeten worden door de dierenarts.