Hera

Hera

Hera

Ras CV Shar pei
Leeftijd 7 maand
Kleur Beige
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Nee
Afkomst Gevonden dier
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO

Hera is een kruising shar pei van ongeveer 8 maand oud. Ze werd binnengebracht als zwerfdier waardoor we geen achtergrondinformatie hebben. Hier kennen we Hera als een zeer zachtaardig hondje die geniet van een goede knuffelbeurt en een stevige wandeling. Bij vreemden is ze wat terughoudender en bang maar eens ze je vertrouwt komt ze volledig los. Hera kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 12 jaar. We hebben haar hier getest met andere honden en dit gaat goed dus ze kan mits testen zeker geplaatst worden bij een andere hond. Ze kent het basiscommando zit. Aan de zindelijkheid zal hoogstwaarschijnlijk nog gewerkt moeten worden maar hier lijkt het alsof ze dit heel snel onder de knie zal hebben. Hera is een zeer actief hondje dus ze zoekt ook zeer actieve mensen waar ze deel mag uitmaken van het gezin. Hera zou graag ook een grote tuin hebben om haar energie verder kwijt te kunnen naast haar dagelijkse wandelingen. Wie kan Hera haar warm mandje geven?

Contact opnemen voor Hera kan via mail. We verwachten veel aanvragen dus het beantwoorden van de mails kan wat trager gaan. Gelieve ons niet telefonisch te contacteren.