Fleur

Fleur

Fleur

Fleur

Ras Amerikaanse Cocker Spaniel
Leeftijd 10
Kleur Beige
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Nee
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO

Fleur is een Amerikaanse cocker van 10 jaar oud die bij ons werd afgestaan wegens buurklachten. Fleur leefde dag en nacht buiten en werd ’s nachts opgesloten in het tuinhuis om te slapen. Ze leefde samen met aan andere hond maar deze mocht wel binnen leven. Ze leefde ook samen met een kind van 14 jaar oud. Fleur is niet wagenziek en bijt niets meer stuk. Ze kon goed alleen thuis blijven maar zat ook dan in de tuin. Ze probeert te niet ontsnappen uit de tuin als deze goed omheind is. Als de buren thuis waren blafte ze waardoor er ook klachten kwamen. Fleur is nu op zoek naar een thuis waarbij ze echt deel mag uitmaken van het gezin en binnen mag leven. Aan haar zindelijkheid in huis zal mogelijks opnieuw gewerkt moeten worden aangezien ze altijd buiten zat maar ze zou wel zindelijk zijn. Ze kan getest worden met andere honden en kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 12 jaar. Wie geeft Fleur nog een goede thuis?