Copine

Copine

Rasko

Ras Canis vulgaris
Leeftijd 4 maand
Kleur Vaalros
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Nee
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO

Copine werd samen afgestaan met copain en was het resultaat van een oepsnestje. Ze zijn geboren op 14/7/2022. Beide ouders kwamen uit het buitenland en waren beiden een mix. Er zit zeker sloughy en podenco in. Ze werden vanaf de geboorte buiten op het terras gehouden zowel overdag als ’s nachts. In het gezin was 1 kindje aanwezig. Copine heeft het sterkste karakter van de 2, ze heeft veel energie en laat zich wel horen. Bij vreemde mensen reageert ze eerder afwachtend. In de wagen wordt ze wat wagenziek. Zoals de meeste pups bijt ze nog dingen stuk, zal er nog gewerkt moeten worden aan alleen zijn en zindelijkheid. Ze kan getest worden met andere honden en kan ook bij kinderen geplaatst worden. Copine heeft een zeker en vast een tuin nodig om in te crossen. Wie kan ons meisje een warme thuis geven.

Contact opnemen voor Copine kan via mail. We verwachten veel aanvragen dus het beantwoorden van de mails kan wat trager gaan. Gelieve ons niet telefonisch te contacteren.