Copain

Copain

Rasko

Ras Canis vulgaris
Leeftijd 4 maand
Kleur Beige
Geslacht Reu
Gecastreerd Nee
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO

Copain werd samen afgestaan met copine en was het resultaat van een oepsnestje. Ze zijn geboren op 14/7/2022. Beide ouders kwamen uit het buitenland en waren beiden een mix. Er zit zeker sloughy en podenco in. Ze werden vanaf de geboorte buiten op het terras gehouden zowel overdag als ’s nachts. In het gezin was 1 kindje aanwezig. Copain is de zachtere van de 2. Zoals de meeste pups bijt hij nog dingen stuk, zal er nog gewerkt moeten worden aan alleen zijn en zindelijkheid. Hij is niet wagenziek. Hij kan getest worden met andere honden en kan ook bij kinderen geplaatst worden. Copain heeft zeker en vast een tuin nodig om in te crossen. Wie kan onze jongen een warme thuis geven?

Contact opnemen voor Copain kan via mail. We verwachten veel aanvragen dus het beantwoorden van de mails kan wat trager gaan. Gelieve ons niet telefonisch te contacteren.