Barry

Barry

Barry

Ras Australische herder
Leeftijd 1
Kleur Rood - wit
Geslacht Reu
Gecastreerd Nee
Afkomst Afstand
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
INFO

Barry is een jonge Australische herder die bij ons werd afgestaan omdat ze de zorg er voor niet aankonden. Barry werd gehouden op een appartement, hij leefde dus binnen en kon ook op het terras. Hij leefde samen met een pincher maar dit ging niet goed, hier beet hij naar. Andere huisdieren kent hij niet. Hij was zindelijk maar durfde zijn grote boodschap wel binnen doen. Barry kon max 1 uur alleen blijven, langer was moeilijk. Hij bijt nog dingen stuk (meubilair). Barry is een zeer energieke hond die ook makkelijk in overdrive gaat. Daarbij durft hij wel eens happen, zonder kwade bedoelingen. Voor Barry zoeken we mensen die veel ervaring hebben met het ras. Een hondensport is voor Barry zeker een optie, hij heeft enorm veel beweging nodig. Barry wordt niet geplaatst bij kinderen. Barry kan geplaatst worden bij honden van hetzelfde kaliber. Wie kan onze Barry een actieve warme thuis geven?

 

Contact opnemen voor Barry kan via mail. We verwachten veel aanvragen dus het beantwoorden van de mails kan wat trager gaan. Gelieve ons niet telefonisch te contacteren.