Zeus

Zeus

Zeus

Ras Anatolische herder
Leeftijd 4 jaar
Kleur Beige
Geslacht Reu
Gecastreerd Nee
Afkomst
Kindvriendelijk Vanaf 16 jaar
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Zeus is bij ons terecht gekomen via een inbeslagname. Veel achtergrond info hebben we dus niet. Wij kennen hem als een lieve aandacht zoekende grote vriend. Hij is zeer sociaal naar mensen. Hij leefde samen met Sila en Hercules, maar met Hercules klikte het niet meer. Zeus kent nog niets van commando’s en moet ook nog leren om te wandelen zonder te trekken. Hij is wel zo goed als zindelijk in huis. Wij plaatsen hem niet bij jonge kinderen, kinderen vanaf 16 jaar zijn oke. We plaatsen hem ook niet bij andere honden. Hij heeft uiteraard een ruime tuin nodig, indien je hem niet de ruimte kan bieden die hij nodig heeft gelieve niet te reageren. Wie kan onze grote jongen een goede thuis geven?