Sila

Sila

Sila

Ras Anatolische herder
Leeftijd 5
Kleur Beige
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Nee
Afkomst
Kindvriendelijk Vanaf 14 jaar
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Sila is een anatolische herder teef van 6 jaar oud. Ze kwam intussen bijna 3 jaar geleden bij ons terecht via een inbeslagname. Veel achtergrondinformatie hebben we dus jammer genoeg niet. Wij kennen haar als de allerliefste dame die graag eens gek doet maar ook zeer rustig kan zijn. Ze is zeer sociaal naar mensen en kan met iedereen overweg. Ze leefde samen met Hercules en Zeus en dit ging goed. Sila kent nog geen commando’s en trekt ook hard aan de lijn bij het wandelen. Hier is dus nog zeker ruimte voor verbetering.

Ze kan getest worden met een andere hond. Wij plaatsen haar niet bij te jonge kinderen vanwege de lompheid die met haar grote meekomt 🙂 , kinderen vanaf 14 jaar die hun mannetje kunnen staan moeten lukken. Ze heeft uiteraard een ruime tuin nodig, deze ruime tuin moet ook goed omheind zijn want deze dame probeert graag te ontsnappen uit de tuin. Sila gaat op zoek naar een thuis waar ze binnen mag leven bij haar baasjes want dat verdient onze meid. Wie kan onze lieve grote dame een goede thuis geven?