Sila

Sila

Sila

Ras Anatolische herder
Leeftijd 5
Kleur Beige
Geslacht Teef
Gesteriliseerd Nee
Afkomst
Kindvriendelijk Vanaf 16 jaar
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Sila is bij ons terecht gekomen via een inbeslagname. Veel achtergrond info hebben we dus niet. Wij kennen haar als een lieve dame die graag eens gek doet maar ook zeer rustig kan zijn. Ze is sociaal naar mensen. Ze leefde samen met Hercules en Zeus. Sila kent nog niets van commando’s en moet ook nog leren om te wandelen zonder te trekken. Ze kan getest worden met andere honden. Wij plaatsen haar niet bij jonge kinderen, kinderen vanaf 16 jaar zijn oke. Ze heeft uiteraard een ruime tuin nodig, indien je haar niet de ruimte kan bieden die ze nodig heeft gelieve niet te reageren. Wie kan onze lieve grote dame een goede thuis geven?