Balthazar

Balthazar

Balthazar

Ras Amerikaanse staffordshire terriër
Leeftijd 4 jaar
Kleur blauw, wit
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Balthazar is een lieve lammegoedzak. Hij is bij ons terecht gekomen als zwerfdier maar er is geen eigenaar komen opdagen. Ballie heeft allergiëen en staat daarom op speciale voeding. Dit zal hij levenslang moeten krijgen. Deze voeding is kostelijker dan een gewone brok. Ballie zal ook moeten opgevolgd worden met zijn allergie bij de dierenarts. Met de voeding die hij nu krijgt is hij wel stabiel. Hij kan absoluut NIET overweg met andere honden. Aangezien wij niets over zijn verleden weten wordt hij niet bij kinderen of andere huisdieren geplaatst. Ballie trekt nog enorm aan de lijn en moet dus nog leren voor aan de voet te lopen of niet te trekken. Voor Ballie zijn we opzoek naar mensen waar er zeker een tuin aanwezig is en waar hij deel mag uitmaken van het gezin. Wie kan hem een goede thuis geven?