Lottie

Lottie

Lottie

Ras Siberische husky
Leeftijd 5
Kleur zwart, wit
Geslacht teef
Gesteriliseerd Nee
Afkomst
Kindvriendelijk Vanaf 12 jaar
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Lottie is een lieve en speelse husky. Ze leefde samen met haar broer (Barry) en een andere husky. Ze kan dus overweg met andere honden, maar komt ook niet met ze allemaal overeen. Dit moet dus getest worden. Lottie leefde steeds binnen in huis en deed haar behoefte op trainingsdoeken. Ze moet dus nog leren voor haar behoefte in de tuin of op wandeling te doen. Wij merken wel dat ze dit snel zal aanleren. Ze is niet gewoon van alleen te zijn, wanneer ze alleen is blaft en huilt ze. Lottie heeft sterke verlatingsangst. Ze kent de commando’s zit, pootje links & rechts en high five. Ze kan overweg met kinderen vanaf 12 jaar oud. Voor Lottie zoeken we een huis waar een goed afgesloten tuin aanwezig is.