Lady

Lady

Lady

Ras Pinscher
Leeftijd 6
Kleur Black and tan
Geslacht teef
Gesteriliseerd Nee
Afkomst
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Onbekend
We zoeken een baasje !
INFO

Lady is bij ons binnen gebracht omdat haar baasjes niet meer voor haar konden zorgen. Lady leefde overdag binnen en buiten, s’nachts sliep ze binnen. Lady was zacht voor haar baasjes en zit graag op de schoot. Ze heeft ook nooit alleen moeten zijn, baasjes waren altijd thuis. Lady heeft ook een vreemd kantje waardoor ze al heeft geknoept, gebeten en in mensen hun broek en hielen bijt als ze binnen kwamen. We plaatsen Lady absoluut niet bij kinderen omdat ze durft bijten. We zoeken voor Lady mensen met ERVARING die haar verder kunnen heropvoeden en waar ze niet teveel moet alleen zijn.