Kai

Kai

Kai

Ras Amstaff x Duitse herder
Leeftijd 9 maand
Kleur beige, zwart
Geslacht Reu
Gecastreerd Nee
Afkomst
Kindvriendelijk Ja
Kan omgaan met andere honden Ja
Kan omgaan met andere huisdieren Ja
We zoeken een baasje !
INFO

Kai is een kruising amstaff x Duitse herder. Hij werd bij ons afgestaan wegens veranderingen binnen het gezin. Overdag en ’s nacht leefde hij binnen. Hij is het gewoon van in de bench te zitten als zijn baasjes weg waren en daar sliep hij ook. Hij leefde samen met 1 andere hond en een kat en dit ging goed. Hij is speels en rustig maar wel waaks. Hij kent de basiscommando’s zit en lig. Kai is wel wat wagenziek. Op wandeling is hij overenthousiast naar andere honden toe. Ze konden ongeveer 8u alleen thuis blijven maar zaten hierbij wel in de bench omdat ze anders alles stuk beten. Aan zijn zindelijkheid moet mogelijks nog gewerkt worden. Kai kan getest worden met andere honden. Kai is op zoek naar een baasje met ervaring want hij heeft wel nog wat opvoeding nodig. Kai kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 14 jaar.