Max

Max

Ras Mechelaar
Leeftijd 1
Kleur Vaalrood
Geslacht Reu
Gecastreerd Ja
Afkomst
Kindvriendelijk Nee
Kan omgaan met andere honden Nee
Kan omgaan met andere huisdieren Nee
We zoeken een baasje !
INFO

Max is een jonge en zeer grote mechelaar van 1 jaar oud. Hij leefde overdag binnen en buiten. ‘S nachts sliep hij binnen. Hij is zeer onstuimig en actief. Hij leefde niet samen met andere huisdieren. Hij kent ook geen kinderen. Hij kent de basiscommando’s zit, lig en pootje. Hij is niet wagenziek en kan goed alleen thuis blijven (6 à 8 uur). Hij probeert niet uit de tuin de ontsnappen mits goede afsluiting. Hij bijt ook niets meer stuk. Max liet hem de eerste weken niet makkelijk aanlijnen. Hij associeerde een leiband niet met iets leuk maar met iets negatief. Wij probeerden hem aan te leren dat het wel positief is en ondertussen laat hij hem al goed aanlijnen. Hij gaat graag wandelen en wordt graag geaaid. Max wordt zeker niet bij kinderen en andere dieren geplaatst. Max kan absoluut niet overweg met andere honden. Voor Max zoeken we mensen die ervaring hebben met honden en die ook veel tijd hebben om ermee bezig te zijn. Max heeft hier ook last van baknijd wat hij initieel niet had. Max heeft veel energie en heeft niet genoeg aan de standaardbehoefte van een doorsnee hond. Wie kan hem een goede thuis geven?