Team

Eigenlijk ben ik als werknemer in het asiel gerold want sinds mijn 14 jaar kom ik al naar het asiel. Ik ben hier als vrijwilligster gestart en dit heb ik een 10-tal jaar gedaan. Ik was hier elk vrij moment om te komen helpen (na school, weekends, vakanties,..). Na mijn studies ben ik beginnen werken en na de dood van mijn 3e asielhond Cesar ben ik terug naar het asiel gekomen om te komen wandelen met de honden. Ondertussen ben ik ook een mama van 3 kinderen.  In 2010 kreeg ik dan de kans om aan de slag te gaan in het asiel, wat ik tot op heden dus nog altijd doe. Het asiel is eigenlijk steeds de rode draad in mijn leven geweest en heeft mij op bepaalde momenten in mijn leven enorm geholpen.  Ik probeer mijn kennis die ik de afgelopen jaren heb vergaard, over te dragen aan het jonge team en samen willen we het asiel een nieuwe adem geven. Zelf heb ik 2 honden, een kruising Tibetaanse Terrier Mokka en een Sint Bernard Bailey, en 1 kat Sloef. Verder hebben we nog vissen, een vogel Piet, een waterschildpad en kippen.
Al heel mijn leven lang zijn dieren het hoogtepunt in mijn doen en laten. Het was dan ook niet zo abnormaal dat ik als studiekeuze voor Agro-en Biotechnologie met afstudeerrichting Dierenzorg koos. Door deze richting te volgen heb ik de kans gekregen om een job uit te voeren in de sector waar mijn hart ligt, bij de dieren. Sinds juli 2017 ben ik tewerk gesteld in het asiel. Ik doe de job zeer graag omdat je er zeer veel voldoening uithaalt als een asieldier uiteindelijk zijn gepast baasje vindt. Bij mij thuis is het ook een kleine beestenboel. Wij hebben 2 geadopteerde hondjes, 3 katten, 2 paarden, 2 konijnen en 2 kippen. Ik neem ik mijn job in het asiel zeer ernstig zodat zoveel mogelijk dieren een goede thuis krijgen.
Ook voor mij zijn dieren een grote passie. Toen ik nog klein was hadden we altijd dieren in huis, ik deed toen ook al niets liever dan met ze bezig te zijn en ze te verzorgen. Toen ik zelf een huis met tuin had duurde het niet lang voor Chivas, een Frans Bulldogje er bij kwam. Een jaartje later was Muis, een bruine Labrador er en nog een paar jaartjes later Beer, een Oudduitse Herder. Een aantal jaren geleden ben ik gestart aan de opleiding hondentrimmen bij Syntra, om daarna mijn eigen trimsalon te starten. Toen ik de kans kreeg om aan de slag te gaan in het asiel heb ik geen seconde getwijfeld en heb ik mijn toenmalige job opgezegd. Werken met en voor dieren maakt me gelukkig, dus probeer ik dat gevoel over te brengen en ze allemaal met evenveel liefde en passie te verzorgen. Een nieuw liefdevol mandje vinden voor al onze dieren is een van de vele redenen waarom ik dit met hart en ziel doe!