Team Sint Hubertus

Personeelsleden

LEDEGEN KATHLEEN

Eigenlijk ben ik als werknemer in het asiel gerold want sinds mijn 14 jaar kom ik al naar het asiel. Ik ben hier als vrijwilligster gestart en dit heb ik een 10-tal jaar gedaan. Ik was hier elk vrij moment om te komen helpen (na school, weekends, vakanties,..). Na mijn studies ben ik beginnen werken en na de dood van mijn 3e asielhond Cesar ben ik terug naar het asiel gekomen om te komen wandelen met de honden. Ondertussen ben ik ook een mama van 3 kinderen. In 2010 kreeg ik dan de kans om aan de slag te gaan in het asiel, wat ik tot op heden dus nog altijd doe. Het asiel is eigenlijk steeds de rode draad in mijn leven geweest en heeft mij op bepaalde momenten in mijn leven enorm geholpen. Ondertussen zijn mijn collega’s veranderd en ben ik de ‘mama’ van dit jonge team geworden. Ik probeer mijn kennis die ik de afgelopen jaren heb vergaard, over te dragen aan het jonge team en samen willen we het asiel een nieuwe adem geven.

 

DHOOGHE CYNTHIA

Mijn passie voor dieren zit er al van kleins af aan in. Vroeger toen ik klein was, hebben wij altijd honden gehad. Later toen ik 10 jaar was, is de passie voor paarden hier bij gekomen. Mijn studies zijn dan ook gebaseerd op mijn liefde voor dieren. Ik ben in 2013 afgestudeerd in de richting Agro- en Biotechnologie optie Dierenzorg. Na deze opleiding ben ik direct beginnen werken en in oktober 2014 ben ik aan de slag gegaan in het dierenasiel Sint Hubertus. Na mijn opleiding ben ik ook nog een opleiding hondentrimmer gaan volgen op Syntra en na 2 jaar avondschool ben ik afgestudeerd als hondentrimster. Uiteindelijk ben ik in februari 2016 begonnen met mijn eigen hondentrimsalon in bijberoep. En ook thuis blijven de dieren in mijn leven. Zelf hebben wij 7 paarden thuis die wij verzorgen en berijden, ook zijn er nog 2 konijnen en sinds januari 2018 ben ik de trotse eigenaar geworden van mijn eerste asielhond. Een eigenwijze, speelse en lieve Boxer van 5 jaar, Otis. Ondertussen werk ik dus al 4 jaar in het dierenasiel, waar ik veel voldoening uithaal. Het is niet altijd even gemakkelijk, maar het feit dat als een dier binnenkomt, dit eigenlijk jouw dier wordt tot hij een nieuw baasje heeft, maakt het allemaal veel aangenamer. Elk dier dat een nieuwe thuis krijgt, doet je hart toch weer een beetje smelten. Dag in dag uit zet ik mij opnieuw in om al deze dieren te verzorgen en de nodige liefde te geven en dit maakt dat ik mijn werk met heel veel passie doe.

ANCKAER JOY

Al heel mijn leven lang zijn dieren het hoogtepunt in mijn doen en laten. Het was dan ook niet zo abnormaal dat ik als studiekeuze voor Agro-en Biotechnologie met afstudeerrichting Dierenzorg koos. Door deze richting te volgen heb ik de kans gekregen om een job uit te voeren in de sector waar mijn hart ligt, bij de dieren. Sinds juli 2017 ben ik te werk gesteld in het asiel. Ik doe de job zeer graag omdat je er zeer veel voldoening uithaalt als een asieldier uiteindelijk zijn gepast baasje vindt. Bij mij thuis is het ook een kleine beestenboel. Wij hebben 2 geadopteerde hondjes, 3 katten, 2 paarden, 2 konijnen en 2 kippen. Ik neem mijn job in het asiel zeer ernstig zodat zoveel mogelijk dieren een goede thuis krijgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

NEIRINCKX LINCY

Mijn passie voor dieren reikt al terug sinds mijn kindertijd, ik ben opgegroeid tussen de beestjes. In 2016 ben ik in het asiel terecht gekomen als stagiaire. Na mijn stage heb ik voor mezelf de beslissing genomen dat ik in deze branche verder wou. Later op het jaar ben ik in het asiel gestart als jobstudente. Nu werk ik sinds oktober vast in het asiel, als jongste van het team. Hier werken geeft voor mij veel voldoening. De dieren zien geplaatst worden maakt mij oprecht gelukkig. Het verzorgen van de diertjes doe ik met hart en ziel. Zelf heb ik een enorme voorliefde voor varkentjes. Ik heb zelf 2 varkentjes thuis, ook heb ik 2 geadopteerde honden, 3 katten en een fretje. Werken voor het welzijn van onze dieren is iets wat ik met plezier doe!
 

MELKEBEKE STEFANIE

Ook voor mij zijn dieren een grote passie. Toen ik nog klein was hadden we altijd dieren in huis, ik deed toen ook al niets liever dan met ze bezig te zijn en ze te verzorgen. Toen ik zelf een huis met tuin had duurde het niet lang voor Chivas, een Frans Bulldogje er bij kwam. Een jaartje later was Muis, een bruine Labrador er en nog een paar jaartjes later Beer, een Oudduitse Herder. Een aantal jaren geleden ben ik gestart aan de opleiding hondentrimmen bij Syntra, om daarna mijn eigen trimsalon te starten. Toen ik de kans kreeg om aan de slag te gaan in het asiel heb ik geen seconde getwijfeld en heb ik mijn toenmalige job opgezegd. Werken met en voor dieren maakt me gelukkig, dus probeer ik dat gevoel over te brengen en ze allemaal met evenveel liefde en passie te verzorgen. Een nieuw liefdevol mandje vinden voor al onze dieren is een van de vele redenen waarom ik dit met hart en ziel doe!

 

 

 

 

Raad van bestuur

Adv. Denis Gheys
Adv. Philippe Ghysbrecht
Dierenarts Lutgard De Cuyper
Freddy Gunst
Annie Vander Taelen
Jan Vander Velde

 

Voorzitter

Advocaat Gheys Denis

 

Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur wordt uitgevoerd door adv. Gheys Denis en dierenarts De Cuyper Lutgarde.