Lucy

Lucy

Lucy

Ras Duitse herder
Leeftijd 6 jaar 7 maand
Kleur zwart-bruin-wit
Geslacht teef
Gesteriliseerd zal nog bij ons gebeuren
Afkomst afstand
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden nee
Kan omgaan met andere huisdieren ja
We zoeken een baasje !
INFO

Lucy is een Duitse herder teef van 6 jaar oud. Ze kwam bij ons terecht samen met Lex na afstand wegens verhuis. Ze is gewoon van overdag toegang te hebben tot zowel binnen als buiten. ’s Nachts sliep ze binnen. Ze leefde samen met Lex en dit ging goed maar op vreemde honden reageert ze niet zo goed. Ze leefde samen met een kat en dit ging goed. Lucy is een enorm aanhankelijke, sociale en lieve knuffelkont. Ze komt zelf heel veel om aandacht vragen en is liefst van al dicht bij je. Ook hier bij ons komt ze enorm graag knuffelen. Ze ging als pup 6 maand lang naar de hondenschool. Ze kan makkelijk een werkdag alleen thuis blijven en is zindelijk in huis. Ze bijt ook niets meer stuk. Ze probeert niet te ontsnappen uit de tuin mits goede afsluiting uiteraard.

Nu gaat Lucy op zoek naar dat gouden mandje. Ze kan geplaatst worden bij kinderen vanaf ongeveer 12 jaar. Ze kan moeilijk overweg met andere honden dus wordt best alleen geplaatst (samen met Lex kan ook). Ze wordt enkel geplaatst bij mensen die echt een gezinshond zoeken en waar ze dus echt binnen bij het gezin mag leven. Ze wordt absoluut niet geplaatst om buiten/als waakhond te leven. Een aanwezige tuin is wel een vereiste. Wie kan ons allerliefste Lucytje een prachtige thuis geven?

Lucy zal nog bij ons gesteriliseerd worden.