Nunuka

Nunuka

Nunuka

Ras Pinscher
Leeftijd 7 jaar
Kleur Black and tan
Geslacht teef
Gesteriliseerd ja
Afkomst afstand
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden ja
Kan omgaan met andere huisdieren ja
We zoeken een baasje !
INFO

Nunuka is een pinscher teefje van 7 jaar oud. Ze kwam bij ons terecht na afstand omdat ze jammer genoeg te weinig aandacht kreeg thuis. Ze is gewoon van zowel overdag als ’s nachts vrij binnen te leven. Ze sliep in de bench die altijd open staat. Dit is ook haar veilige plekje waar ze graag in rust. Ze leefde ook samen met 2 kinderen en ook dit ging goed. Nunuka is een heel lief en aanhankelijk pinschertje. Ze kan met iedereen goed overweg. Ze speelt graag en is altijd enthousiast. Nunuka is kortom het perfecte hondje. Ze is niet wagenziek. Ze kan makkelijk een aantal uur alleen thuis blijven.Jammer genoeg was ze vaak te lang alleen thuis waardoor ze ook niet de aandacht kreeg die ze verdiende.┬áZe is zindelijk in huis en bijt ook niets meer stuk.

Nu mag Nunuka op zoek naar een nieuw warm gezin. Ze kan bij kinderen geplaatst worden. Ze kan eventueel getest worden met een eigen hond. Nunuka is op zoek naar lieve mensen die haar veel aandacht en liefde willen geven. Wie geeft Nunuka een warme thuis?