Casper

Casper

Casper

Ras Maltezer
Leeftijd 1 jaar 6 maand
Kleur wit
Geslacht reu
Gecastreerd ja
Afkomst zwerfdier
Kindvriendelijk ja
Kan omgaan met andere honden onbekend
Kan omgaan met andere huisdieren onbekend
INFO

Casper is een 1-jarige maltezer reu. Hij kwam bij ons terecht zijnde als zwerfdier. Jammer genoeg kwam niemand hem ophalen dus nu mag hij op zoek gaan naar nieuwe baasjes. Hierdoor hebben we jammer genoeg ook geen achtergrondinformatie over hem. Hier kennen we Caspertje als een heel erg lief en zachtaardig hondje. Hij is nog heel jong en zit nog boordevol energie. Casper gaat heel erg graag wandelen en wandelt ook mooi aan de lijn.

Nu mag Casper op zoek naar nieuwe baasjes. Hij kan getest worden met een eigen hond. Hij kan geplaatst worden bij kindjes. Casper is zeker geen schootzittertje en gaat op zoek naar actieve baasjes. Een tuintje is een vereiste voor Casper